Цветелина Янева подготвя интересно представяне за спектакъла “14 години телевизия “Планета” в зала “Арена Армеец”.

Певицата за момента не издава на кои песни е заложила. Признава, че многобройни са й предложенията на нейните фенове за парчета, които биха искали да чуят на живо в най-голямата концерта зала на България.

"Много съм затруднена в избора си, като цяло съм се спряла на по-новите ми песни, макар да ми се иска да изпея и по-стари песни, и да мога да зарадвам публиката. Ще е доста интересно, ще е с миксове, няма как да изпея две или една песен" - казва изпълнителката пред "Звездно" и допълва още:

"Ще бъде много интересно. За първи път ще видят мен и моите колеги в такава светлина, на такава голяма сцена".



Сред предпочитаните е й най-новият дует на Цветелина Янева с Ищар - “Музика в мен”, който бързо се превърна в любим на публиката. Съвместният проект дори провокира един от най-запалените почитателите на певицата да създаде любителски диск с част от новите й песни, пише signal.bg.

Дали Цвети ще избере да зарадва публиката в залата с изпълнение на “Музика в мен”, засега остава загадка, чийто отговор ще научим на 1 декември. Певицата е категорична, че предстои нещо, което си заслужава да се види на живо и на нея самата силно й се иска в залата да присъстват всички, които обичат както нейните, така и песните на всичките й колеги.