Фолк певицата Цветелина Янева сподели пред водещия Росен Петров, че славата, която има в момента помага на кариерата й, но пречи на личния й живот. „Славата я усещам, когато хората пеят песните на мои участия”, заяви тя.

Навръх именния си ден фолк изпълнителката даде едно от малкото си ТВ интервюта, в което разкри, че се е завърнала от Италия, където е заснела най-новия си клип. Кадрите са реализирани както по улиците на Милано, така и в хотелския апартамент на Верди, където той прекарал последните години от живота си.

„Песента е за любов и с екипа решихме, че няма по-добро място за снимки от Милано”, заяви Цветелина Янева. Тя допълни, че за апартамента, който е превърнат в музей, не е платено нищо, а възможността да снима там е била с помощта на неин близък приятел.

Макар че не пожела да говори за личния си живот, певицата разкри, че човекът, който първи я е поздравил за именния ден, е приятелят й. Той й пожелал да е жива и здрава.

Цветелина Янева сподели, че се е лишавала от много неща в живота си в името на кариерата, но не съжалява за тях, тъй като не може да бъде друго, освен да е певица. На въпроса на водещия кое е по-преходно – любовта на публиката или на половинката, певицата беше категорична, че е тази на публиката., допълват от "Блясък".