Тенисистите Цвети Пиронкова и Гришо Григоров крият, че се обичат, твърди "Всеки ден". Бащите им забранили да са заедно...

Информацията за това изтече от официалното гадже на Цвети - неуспелия пловдивски футболист Мишо Мирчев, който се е оплакал пред приятели, че "малкият" се навърта около любимата му.

Всъщност Гришо е с три години по-малък от Цвети, но това не им попречило да паднат в плен на любовния капан. Всичко започнало миналото лято, когато Пиронкова е била сама на турнир в чужбина, а Мирчев на Слънчев бряг, където е бил част от журито на конкурс за красавици, пише Lifestyle.bg

Покрай хубавелките футболистът съвсем забравил за Цвети и тогава тя започнала да си споделя трудностите в професионален и личен план с Гришо. След това нещата между тях стартирали с няколко невини СМС-а, в които Цвети е разказвала на Гришо как се чувства. Той пък не само подкрепил съотборничката си, но и независимо, че е по млад от нея, й дал ценни съвети за тактиката. Пиронкова се представила блестящо и в знак на благодарност поканила Гришо на вечеря.

След тази среща те вече не могли един без друг. Постоянно си пишели и чували, когато били разделени заради дългите и уморителни турнири в различните краища на света. Пръв за връзката им научил бащата на Гришо Димитър, който е и негов треньор.

Той категорично е забранил на младата звезда да има каквото и да било с Цвети, тъй като това щяло да попречи на кариерата и на двамата. Гришо обаче продължил тайната си връзка, докато баща му не предприел крайни мерки. Димитър лично се е срещнал с бащата и брата на Пиронкова и им разкрил тайната.

Главите на двете фамили взели общо решение да прекратят забранената любов. Турнирът в Австралия обаче отново ги събрал. Бащата на Пиронкова, притеснен от този факт, лично е поел разноските на гаджето на Цвети, за да е до нея неотлъчно денем и нощем. Така единственото място, където двете млади звезди могат да бъдат заедно, е на терена по време на мачовете и тренировките.