Часът и датата на празника се пазят в тайна, тъй като младоженката е помолила гостите си за дискретност.

Папараци обаче успяха да хванат в крачка сватбените й агенти, които се готвят за големия ден.

За празника Пиронкова се е доверила на сватбена агенция, но и сама следи дали всичко е изпипано перфектно. До последния детайл, всеки елемент от декорацията е бил инспектиран лично и от нея.

Знае се още, че сред поканените няма да има ВИП величия, като обаче не е ясно дали Григор Димитров все пак няма да присъства. „Цвети иска сватба за семейството и приятелите си, а не за да показва на всички, колко е богата и известна”, коментират хора от обкръжението й.



Пиронкова, освен това е решила да направи празника си наистина незаменим, като освен с танци и музика, ще зарадва гостите с великолепна кухня. Запознати издават, че майсторски рецепти влизат в менюто, а присъстващите ще похапнат наистина великолепно.

За празненството Пиронкова е поръчала и две рокли — на известен италиански дизайнер и на топ дизайнерката София Борисова. Първия тоалет е доста семпъл и ще бъде за гражданския брак, но запознати, видели творението на родната стилистка разкриват, че за голямата сватба, Цвети ще бъде като кралица, пише „България днес”.

Въпреки че тържеството струва скъпо на тенис звездата, то медения месец ще й излезе направо безплатен, тъй като такъв няма да има. Цвети се готви трескаво за олимпиадата в Рио и не се предвижда с любимия й да отсъстват от корта, след венчавката.

Двойката е сгодена от две години, но решили, че тази най-накрая ще узаконят отношенията си. Михаил Мирчев, който е бивш футболист, от дълго време е с Цвети и разбира натоварения й график по-добре от всеки друг.

Затова и двамата решили да отложат ваканцията за доста време, а между „Уимбълдън” и олимпиадата в Рио, да отделят два дни, за да се оженят. И въпреки че сватбата ще е наистина приказна, младоженците нямат търпение по-скоро да приключат с нея, за да се порадват на официалния си статут на съпрузи.