Бабата на гимнастичката споделя, че тя вече е по-добре, но се пази в тайна къде точно се намира.

Гимнастичката Цветелина Стоянова е отслабнала драстично след близо тримесечния си престой в "Пирогов", разкри нейната баба Цеца.

"Мускулите й почти ги няма", каза още възрастната жена. Бабата посочи, че Цвети ежедневно се подлага на активна рехабилитация в специализиран медицински център, предаде "България днес".

"Все още е рано да се прибере вкъщи", казва пенсионерката.

"Цветелина е все по-добре. Трябва само малко да напълнее и да продължи с рехабилитацията. Активните грижи на всички медици от "Пирогов" дават блестящи резултати. Без тях нямаше да успеем", казва бабата на Цвети.

Заради огромния медиен интерес всички от семейството на гимнастичката запазват пълно мълчание къде се намира тя в момента. Според едни тя живее в апартамент заедно с приятеля си Александър Любенов, който е вратар. Баба Цеца обаче обясни, че е твърде рано Цветелина да бъде оставена за домашно лечение, и категорично опроверга тази информация.

"Емоционално Цвети е все по-добре!
Усмихва се, радва се на най-милите си хора. Чуваме се всеки ден по телефона и ми звучи ведра", каза пред вестника 75-годишната баба Цеца, която е отгледала внучката си след смъртта на нейната майка Анета.