Бившата гимнастичка Цвети Стоянова, която се хвърли от апартамента си в София през 2016 година, търси ново поприще, след като приключи със спорта. Красавицата се бе посветила на модата, но ето че прави първи стъпки и пред камерата. „Папараци” разкриха, че тя има главната роля в новия клип на Константин, който той снима с нашумелия режисьор Кирил Киров. Кико, както го знаят всички, стои зад реализацията на „Като две капки вода” и другите проекти на Магърдич Халваджиян.

Той обаче ударно снима и клипове, защото е съдружник на Криско в тяхната компания „Adamand”. В клипа Цвети изглежда блестящо, защото отново се е върнала към естествения цвят на косите си и е загърбила русия, който въобще не й отиваше. След инцидента тя направи доста корекции по лицето си, но днес изглежда все по-натурална и красива и напълно заслужава централната роля в клипа на фолкпевеца, който преди няколко месеца окончателно скъса с фирмата „Пайнер” .

Четири часа двама опитни гримьори работиха над тялото на Коцето, което се покри с рани и белези, но какъв точно е сюжетът на новия клип остана тайна.