Цвети Стоянова замина за лечение в Германия.

Чаровната гимнастичка, която миналото лято преживя ужасен инцидент, вече се възстанови почти напълно. Възстановителната й терапия продължава с 3-седмично довършително лечение в Германия, където лекува глезен и мускул, пише „България днес”.

Бабата на девойката разказва, че още поне седмица българската гимнастичка ще остане в Германия. Тя ще се лекува след травмите от дългото залежаване — почти 3 месеца Цвети бе в Пирогов, докато лекарите се бореха да спасят живота й.

„Цвети е в Германия от две седмици. Там е без придружител, съвсем сама. Единият й глезен не е много добре, както и мускул на крака. Не бива да се оставя недолекуван участък, защото всяко нещо може да се усложни във времето”, добавя баба й.

Макар Цвети да може да ходи сама и да шофира, все още се налага да се лекува. Междувременно обаче не бърза за брак. Баба й е категорична, че внучката й е твърде млада за подобно нещо. И на въпроса стяга ли сватба Цвети с Александър Любенов, отговорът е твърдо „Не”. „Те са още малки има време има време за семеен живот и деца”, добавя още баба Цеца.



Все пак тя не се бърка на влюбените и ще уважи решенията им.

„Всеки сам решава за себе си. Единственото, което не спирам да повтарям на внучката си, е: Радвай се на всеки миг от живота. Младите не бива да са затормозени с грижи”, добавя още тя.