Много хора не разбират попфолка и затова я заклеймяват, коментира фолкпевицата Цвети Янева войната между чалгата и рапа.

„По старите поп изпълнители създадоха настроението, че има кавга.

Това е измислена война“, заключи Янева в „Поверително от NL“ по ТВ7. Цвети Янева смята, че никоя тема не е табу за попфолка. Но изпълнителите, които държат нивото си не пеят за секс за една нощ и други пошлости.

„Забелязвам, че в последно време в рапа се казва всичко. За момента не бих пяла с рапизпълнител, а с поп да“, каза русокосата фолкфурия.

Тя постави оценка 6 на колежката си Галена. Призна, че й се възхищава, като артист, въпреки че не са близки, пише БЛИЦ.

„Бих направила дует с нея, но не е дошъл моментът. Ако го направим трябва да е много грандиозен, нещо, което не се е правило. Трябва да дойде момента, да се появи идеята“, призна Цветелина Янева.

Водещата на предаването Николета Лозанова се опита да провокира Цвети с въпрос за Андреа, обаче удари на камък. Фолкпевицата не се поддаде и и отсече:

„С Андреа не си говорим, защото не се познаваме. Виждала съм я веднъж с тебе на морето“, призна Янева. „И аз не говоря с нея“, изплю камъчето Лозанова, която не спря да прави комплименти на съгражданката си от Пловдив.

Когато е влюбена Цвети признава, че е несигурна и неопитна.

„В момента съм много щастлива и съм обичана и си намирам поводи да се чувствам щастлива. Песните за любов най-много ми въздействат и обичам да пея.Кариерата не е на всяка цена при мен. Аз съм за семейството и искам да имам много деца и голямо семейство. Постоянно разсъждавам над себе си. Умея да губя и да намирам грешките си. Не знам коя е най-голямата ми грешка. Имам много грешки, но кардинална нямам, така че да преобърне живота ми“, разкри мислите си фолкпевицата.

Тя призна, че е вярваща и постоянно греши.

„Моля се на Господ да ми прости. Вчера ходих на църква. Спазвам традициите, не защото трябва да отида, а се чувствам добре и се успокоявам“, каза Цвети. Сподели, че често плаче, напоследък я налегнала носталгия.

„Все по-често плача на рождените си дни. Сигурно, защото се разделям с детството, а не ми се иска. Плача и за хубави неща. От малкия ми опит, в 5-годишната ми кариера, знам, че което не е станало значи не е трябвало. Най-голямото ми постижение е, че имам здраво семейство“, сподели мечтите си Цвети Янева. Въпреки че личното й число според нумерологията е 6 тя не се чувства отличника.

„Даже бях двойкаджийка. Директорката ми помагаше. Нямам любим предмет. Аз съм толкова анти. Доста луда бях като ученичка и не можеха да ме вкарат в училището. Учила съм в частно училище“, спомни за тийнейджърството си фолкпевицата.