Дългогодишният приятел на фолк дивата Камелия – Цветин, направил доста интересни признания за интимния си живот с певицата.

Наскоро той споделил, че Камито е голяма мръсница и ненаситница в леглото – това пише в последния си брой в. „Контра“.

„На нея й прави кеф да я обладават, докато е безпомощна! Още по-голямо удоволствие й доставя, ако я боли. Тя е мръсница в леглото и на мен това безумно много ми харесва“, казал той пред тесен кръг от приятели.

Сексапилната изпълнителка на „Еротика“ обожавала Цветин да я връзва на леглото, докато правят секс. Тя доброволно си надявала пухкавите белезници, които приятелят й закопчавал за рамката на леглото.

Камито си падала и по секс играчките, които носят хем сладострастие, хем болка. Понякога гаджето на певицата я шамаросвал много здраво, преди да мине в действие и хапел зърната на гърдите й до кръв. Въпреки силната болка, която усещала, това й доставяло неземно удоволствие.

На рождения си ден преди около две седмици Камелия каза, че изглежда толкова добре, благодарение на това, че обича и е обичана. Тя сподели, че много често се отдава на ласките на Цветин.

„Когато човек се чувства щастлив, той изглежда млад и красив. Обичайте се!“, призова Камито, която въпреки своите 40 години, все още изглежда зашеметяващо.