Тази пролет за Татяна идва с хубави емоции и многобройни срещи с почитателите й, както в България, така и в Европа.

Още този уикенд изпълнителката на хита “Бивша за секс” ще отпътува за Великобритания, където ще е специален гост на всички българи за Цветница. Концертът на звездата на музикална компания “Пайнер” ще бъде в Club Еden в Лондон, а по този повод тя е подбрала най-хитовите си песни, а също и оригинална музикална програма.

Певицата обещава да представи пред публика и много фолклорни мелодии, с които да предаде българския дух на сънародниците ни. В Лондон Татяна ще успее да се наслади на пролетното настроение, което вече властва там. Звездата на “Планета” със сигурност ще отдели няколко часа и за приятна разходка сред забележителностите на английската столица, както и за шопинг.

Преди да отлети за Англия, Татяна ще се срещне с почитателите си в Ямбол, които още тази вечер ще имат възможност да присъстват на едно емоционално и незабравимо клубно парти с нейно участие. Актуалният й сингъл “Бивша за секс” се радва на високите оценки на меломаните в мрежата и е често желано заглавие в нощните клубове. Това определено ра