Яница разкрива, че от няколко години е запалена по отглеждането на цветя и по-скоро на петунии, с което е изненадала дори и своите близки. Певицата с гордост споделя, че нейните петунии цъфтят от май докато падне снега и всяка година става все по-добра в отглеждането им.

“Стават много красиви и това ми доставя много голямо удоволствие. Те са каскадни и се спускат по терасата на дължина повече от метър. В къщи имам и други цветя - орхидеи, и то много. Често ме питат: Има ли някаква тайна при отглеждането на цветята? Моят отговор е, че трябва да се грижиш за тях с любов, защото може би самите цветя го усещат. На мен наистина ми се получава - добра съм!”

Цветното хоби на Яница я зарежда с много хубави емоции, а тя не крие, че би искала да прави все по-хубави проекти.

“Би ми се искало да съм заобиколена само от хора, които имат място в сърцето ми и близките ми да са добре. Това е най-важно за мен, за да мога да съм спокойна и да работя добре и с любов, да имам стимул!”

Другият извор на вдъхновение за певицата са пътешествията и хората около нея го знаят, но все пак тя е категорична, че най-много я зареждат публиката и сцената. Точно такава вълнуваща среща предстои за почитателите на Яница на Гергьовден. Звездата на телевизия “Планета” ще пее на този хубав празник в Гърция, пише planeta.tv