Tрите сезона на хита "Под прикритие" ще бъдат излъчени в цяла Латинска Америка, похвалиха се от БНТ.

Общият брой на зрителите на сериала ще бъде близо 600 милиона и за да бъде разбран от тях, той е преведен на три наречия на испанския език.

До безпрецедентната сделка за България се стигна след като световният дистрибутор на сериала "Под прикритие" - "Ню Филмс Интернешънъл", със посредничеството на "Лайънс Гейт" направи сделка със "Сони" за разпространение в цяла Латинска Америка на трите сезона на сериала. Продукцията ще се завърти по канала на "Сони" - гигантът AXN.

"Под прикритие" вече е програмиран за излъчване в Бразилия. Дублажът на епизодите е направен в студио в Маями.

Звездите на "Под прикритие" смятат, че персонажите им ще бъдат разбрани от огромната аудитория на Латинска Америка.

"Тяхното присъствие в Латинска Америка ще бъде много близко до това на латиноамериканските актьори, тъй като ние също сме южна нация и емоциите ни, според мен, са доста близки", каза продуцентът Димитър Митовски и обобщи: "Целият екип за това се е борил - този филм, този сериал да има възможно най-голямо разпространение навсякъде по света."

"Ню Филмс Интернешънъл" е направил голяма инвестиция за маркетинга на сериала. "Под прикритие" се търгува в пакет с редица мегапродукции на "Лайънс Гейт".

БНТ вече е финансирала производството на четвърти сезон. По всичко личи, че тази информация съвсем скоро ще е важна далеч не само за българските фенове.