Дуейн Джонсън и семейството му се възстановяват след заразяването си с новия коронавирус. Актьорът, познат като Скалата, разкри в социалната мрежа Instagram, че той, съпругата му Лорън Хашиян и двете им дъщери - Джасмин и Тиана, наскоро са дали положителен резулат за вируса. "Могат да ви кажа, че това е най-трудното нещо, през което семейството ми е преминавало", пише звездата. Той добавя, че това няма нищо общо с възстановяването от тежки контузии, разоряването или пък гоненето от апартамент.

Скалата споделя , че семейството му винаги е бил неговият най-важен приоритет и винаги е искам да ги защити. "Искам да ви кажа, че всички се чувстваме добре". Актьорът пише още, че много добре знае, че е един от малкото късметлии, които преминават леко през болестта. Той казва, че много от неговите приятели са загубили близки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Дъщерите на звездата - Джасмин и Тина, изпитват леки симптоми като болно гърло. "Те скачат и тичат, както си го правят всеки ден. Щастливи деца у дома". Съпругата му обаче е малко по-засегната, изпитвайки повече сиптоми и преминавайки през болестта най-трудно от всички. Според Скалата, цялото му семейство се е заразило от близък приятел, който в момента се чувства ужасно, че им е предал болестта.

Актьорът добавя, че няма представа как някой от неговия близък кръг от приятели е успял да се зарази с коронавирус, тъй като всички спазват правилата и се пазят. Сега обаче Джонсън разбира, че трябва да е още по-дисциплиниран и се надява хората около него да бъдат още по-внимателни.

"Носете маски, това е правилното нещо, това е отговорното нещо не само за вас, но и за вашето семейство, вашите близки и хората около вас. Не съм политик, а човек, когото го е грижа за семейството му и ще направи всичко възможно, за да го защити. Но аз съм човек, когото го е грижа и за вас".

За да завърши 11-минутното си видео, звездата сподели няколко важни съвета към своите последователи. "Бъдете дисциплинирани. Подсилете имунната си система. Грижете се за духа си. Носете маска. Защитете семейството си. Не канете много хора у дома и не правете големи събирания. Бъдете позитивни. И се грижете за останалите хора".

Дуейн Джонсън и семейството му са последните известни личности, които се заразиха с коронавирус. По-рано положителни резултати дадоха Том Ханк, Андреа Бочели и други.

Източник: Tialoto.bg