Един от младите изпълнители на музикална компания “Пайнер” – Карлос ще гостува на почитателите на модерния фолк в Североизточна България.

Тази вечер той ще бъде музикален гост в популярния ресторант “Борово око” в Търговище, а след това и в “Планета Пайнер Клуб” в града. Много горещи емоции предстоят за всички гости, а певецът обещава да вдигне градуса на настроението с хитови заглавия от ефира на телевизия “Планета”.

Самият Карлос представи няколко интересни проекти през изминалата година, които успяха да привлекат вниманието на публиката. След успеха на песента “Бомба” и баладата “Човек, който носи разбито сърце”, Карлос предложи “Да разлаем кучетата” ft. Яница.

Сингълът допадна на меломаните, които не крият очакванията си и следващото музикално предложение на Карлос също да бъде с хитово звучене. По думите на изпълнителя предстоящата му песен ще е подходяща за клубовете, като е заложил на куплети с баладично звучене и на ритмични припеви. Парчето ще е с послание и ще е на любовна тематика.