Десетки туристи са бесни заради почивката на съпругата на принц Уилям - Катрин, и семейството й на карибския остров Мистик, известен като една от най-скъпите дестинации в тази част на света.

Присъствието на херцогинята на Кейбридж и на близките й причинило куп неудобства на богаташите, които в момента отмарят на същото късче земя.

"Сигурността и правото на уединение на Катрин и на семейството й са по-важни от всичко. Островът гъмжи от бодигардове, които ограничават придвижванията на останалите гости. На туристите беше съобщено, че ако искат да вечерят в един от двата хотела, трябва да стигнат до там със специални коли, осигурени от собствениците", твърди източник на британската преса, пише bliasak.bg.

*Катрин Мидълтън

"По принцип всяка от вилите разполага с малка количка за голф, с която гостите могат да стигнат във всяка точка на острова. На летовниците обаче им беше забранено да ги използват, за да не се опитват да снимат Катрин или близките й. Освен това по плажа непрекъснато се разхождат бодигардове и следят внимателно туристите, които са меко казано недоволни от тази намеса в почивката им", добавил информаторът.

Кейт и близките й са отседнали във вила Аурора, вижте снимки: