Гергана зареди с много пролетно настроение и емоции своите почитатели както в България, така и в съседна Турция.

Първи възможността да аплодират своята любимка имаха феновете в Добрич и Стара Загора, а след това и тези в Измир, пише planeta.tv.

Гергана сподели, че е изживяла няколко страхотни дни в третия по големина град в Турция, което си личи от фотосите, които си е направила. 

Организаторите на концерта там се погрижиха нищо да не й липсва и тя да се чувства като истинска звезда, за която бяха подготвили и специален ВИП автомобил.

С голям успех и много аплодисменти премина концертът на Гергана, чиято поява на сцената бе подгряна от един от най-популярните хаус DJ в Турция. Той обеща да направи хаус ремикс на песента "Боли", тъй като се оказа, че тя е едно от любимите му парчета.

След горещото балканско парти певицата и домакините й се потопиха в нощния живот на Измир като посетиха най-добрия нощен клуб.

Те не пропуснаха да й разкрият и забележителностите на Измир, сред които Часовниковата кула на площада пред конака и центъра на града. Интерес за Гергана представляваха и характерните за този край синагоги, построени през различни периоди от историята му.

Певицата се разходи и до Чанаккале, където си направи снимка за спомен до статуята на ефрейтор Seyit, а след това се наслади на специалитети от турската кухня.

Малко преди да отпътува за България, Гергана бе специален гост на най-популярното радио на Егейско море, радио Pause, за което даде интервю. Българската изпълнителка не скри, че по време на престоя си се е забавлявала от сърце и благодари за възможността да бъде точно там. Тя е спечелила много нови приятели и с удоволствие отново би посетила този приказен град, който я посрещна с много слънце и летни температури.

След 12-часово пътуване обратно до България изпълнителката продължи веднага с музикалните срещи с меломаните, този път в Пловдив.