На 7 септември 2020 г. от 19:00 часа по БНТ ще бъде премиерата на новото забавно-познавателно, семейно куиз шоу в българския ефир – „Последният печели“. Концепцията не е лицензна, а е създадена специално за ефира на телевизията. „Ако човек се опитва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота такъв, какъвто иска да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си!“, казва водещият Орлин Горанов.



Във всяко издание на „Последният печели“ участват четирима играчи. Предаването се състои от три кръга, в които участниците ще трябва да отговарят на въпроси от различни сфери на познанието. Всеки от въпросите е с различна точкова стойност. След края на конкретния кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.

„Последният печели“ е формат, непознат досега на българските зрители. Ако мислите, че със знания ще победите всеки съперник, запишете се за участие на сайта на БНТ - https://bit.ly/2YI60Tr