Бориса Тютюнджиева май е родила първото си дете дни преди да съобщи, че официално е омъжена и е забременяла. Такива слухове се разнасят из светските среди в София. Твърди се, че бившата моделка е успяла да запази в тайна своята бременност чак до раждането. Едва след това показала коремчето си и своята брачна халка.

Бориса изненада приятно своите приятели и познати този понеделник, като пусна на страниците си в социалните мрежи снимка на своето бременно коремче. Фотосът показва още ръката й, украсена с брачна халка и годежен пръстен, както и ръката на нейната силна половинка – също с халка. „Любовта носи любов! Разполагам с всичко, което обичам, и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце”, коментира фотоса си хубавата брюнетка. Това предизвика вълна от положителни реакции и поздравления. Александър Сано, Ирина Тенчева и Искра Донова са само малка част от звездите, които поздравиха Бориса за благата вест, писа Уикенд.

Според клюките обаче фотосът е бил пуснат чак след раждането на детето. Майката била толкова суеверна, че отказвала да съобщи публично за бебето, преди да е сигурна, че всичко около раждането му ще е наред. Запознати твърдят, че бебето е проплакало около седмица преди майка му да пусне прословутата си „бременна” снимка. Било момиченце.
В последните години Бориса пази пълна тайна около личния си живот. След фиаското с широко популярната й връзка с продуцента Андрей Арнаудов преди години тя спусна истинска информационна завеса над своите връзки. Така и не е разкрила официално името на мъжа до себе си, въпреки че от години се говори, че това е младият бизнесмен Марио Захаринов – син на Димитрина Захаринова, която стана известна през 2006 г. покрай корупционния скандал с бившата шефка на НАП Мария Мургина. Захаринова бе нейна дясна ръка.