Обидите към плеймейтката Николета Лозанова минаха всякакви граници.

Футболната съпруга този път не издържа и скочи срещу всички на страницата си в социалната мрежа. При това с пълно основание. Недостоверен слух, че красавицата е починала се появи в Интернет пространството.

Разстроена Лозанова побърза да го опровергае, изразявайки възмущението си от отношението към нея.

Макар тя да не е първата знаменитост станала жертва на подобни крайно неуместни и груби шеги, Николета прие изключително тежко обидата, която й бе нанесена. Плеймейтката побърза да успокои близките и приятелите си, че е добре и нищо лошо не се е случило нито с нея, нито със семейството й. Тя обяви, че цялото й семейство е съвсем добре и не са претърпели никакви злополучни инциденти.

„Да лъжете за нечия смърт, само и само да съберете повече гледания на жалкия си клип е много долно….. осъзнайте се вече какво пишете!!!“, написа крайно разстроена Николета, на страницата си в социалната мрежа.

Въпреки че понася с хладнокръвие всички подигравки по свой адрес, последното се оказа прекалено дори за нея, пише kliuki.bg.

Моделката призова да бъдат преустановени атаките срещу личността й, тъй като вече сериозно обмисля да подаде жалба за психически тормоз над нея и семейството й.