Случаят със странната смърт на мъжа на Анита Мейзер става все по-заплетен. Най-вероятно скандалната силиконка е убила абсолютно умишлено половинката си Николай Димов - нещо, което „Всеки ден" написа пръв буквално часове след кървавата екзекуция.

Роднините на културиста Николай не повярваха на разкаянието на снаха си в съдебна зала вчера и я посочиха с пръст като умишлена убийца на културиста. Те не правеха секс от година, бяха в лоши отношения, Ники мислеше за развод, казаха те по време на мярката за неотклонение днес.

Съдът реши, че Мейзер трябва да остане в ареста, защото има и американски паспорт, който не е открит. Най-вероятно тя е планирала бягство, смятат ченгетата. Опитът за заблуда на полицията също изиграло роля.

Самата Мейзер плака почти през цялото време, пременена в рокля с ананас. Тя припадна, докато чакаше съдебното решение и няколко пъти заяви, че е невинна.

"Не съм убила Николай. Имахме планове и мечти за бъдещето, щяхме да празнуваме рождения му ден на 23 август", каза пред съда обвиняемата и допълни, че няма причина да го убива. Излъгала разследващите, защото се притеснила от медиите. 'В климакс съм, полудявам отвътре, не съм адекватна", продължи да реве посочената за Мисис България.

Все повече се завъртя версията, че Анита Мейзер е убила мъжа си от ревност, научи „Всеки ден". Тя направо побесняла от решението му да я зареже. Откакто Николай се върнал от САЩ, двамата непрекъснато се карали. Работата му в Лас Вегас като фитнес инструктор го срещала с млади и хубави момичета, от които 52-годишната варненка ревнувала.

Според близки до двойката Димов се прибрал със сериозна банкова сметка от гурбета и й заявил, че ще я зареже, защото вече не е финансово зависим от нея, както преди години и му е писнало да й покрива разходите. Споменал и Киро Скалата, за чиято връзка с жена му приятелите му се присмивали.

Друга версия пък гласи, че Мейзер намерила снимки на любовница в телефона на Димов и откачила. „Тя беше доста променена напоследък. Често сменяше настроенията си", каза и травеститът Елза Парини, който също е в най-близкия кръг на скандалната дама.

Че между двамата е имало сериозен проблем свидетелстват и писма, открити в сейф в апартамента на Анита. В тях тя се жалва, че Николай я тормози и заплашва. „Ох, те сега да не ми навредят допълнително тези писма...", изпуснала се Мейзер пред разследващите.

Засега основната линия, която обявиха от разследването е, че Анита Мейзер е удушила културиста по време на садо-мазо секс, а предварително му вързала ръцете със свински опашки на гърба. В този дух е и обвинението срещу нея - че е причинила смъртта му по непредпазливост. За това рискува до 8 години затвор. 10 години решетки обаче може да отнесе заради предложения подкуп на полицай.



Бутала 30 000 евро рушвет на ченге, за да потули случая

Освен, че лъга ченгетата, че приятели на Николай го убили, докато тя била до магазина, Анита Мейзер е предложила и 30 000 евро подкуп на разследващ, за да скрие информация по случая.

Днес Окръжната прокуратура във Варна й повдигна второ обвинение – за подкуп. Тя предложила рушвета на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, уточняват от прокуратурата. Допълнителни 10 години и глоба от 15 000 лева грозят варненската бръмчалка по това обвинение.

Мейзер се пробвала да потуши скандала, докато още Николай не бил изстинал и настояла медиите да не научават. Предложението за рушвет е записано, тъй като е станало в момента на подаване на сигнала за убийството.

Според съда по-фрапиращото е, че са последвали още три предложения за подкупи към един от разследващите полицаи. Първата оферта била за 10 000 евро, втората - за 20 хиляди а третата - за 30 хиляди евро. „Това говори, че тя се е опитала да прикрие вината си по случая”, заключи съда.

Любовен триъгълник с Киро Скалата?

Най-верният приятел на Анита Мейзер за пред камерите я предаде, когато ножът опря до кокала. Киро Скалата, с когото взаимно се пробутваха по различни телевизионни формати и спортни реклами, отказа да защити Мейзер в сутрешните блокове след новината за убийството на мъжа й Николай Димов.

Кирил Вълчев е бил сред първите, които тв продуцентите потърсили, за да обясни невинна ли е приятелката му и на какво се дължи странната смърт на съпруга й културист. Вълчев обаче категорично отказал да се явява по темата. Очевидно Скалата не е много твърд по отношение на приятелствата си, коментираха общи познати на бившата двойка.

Те припомнят, че отношенията между Мейзер и Киро Скалата били най-общо казано сложни – бурните креватни страсти преминали в сигнали в полицията и заплахи, а месеци след това в общи реклами и появи по предавания. Слухове свързват Мейзер, Скалата и убитият Димов и в любовен триъгълник месеци преди убийството.

Преди 4 години Димов обяви жена си за издирване след няколко седмици, в които тя не се прибрала. В крайна сметка силиконовата бомба звъннала от Апенините и казала, че Киро щял да отвлича дъщеря й. Предполага се, че ставало дума за пари, но само преди месец двамата отново грейнаха на общи снимки.

Приятелите я зарязаха

Освен Киро Скалата и други паркетни лъвове и лъвици отказали да бранят личността Анита, докато Мисис България търка наровете като обвиняема в убийството на мъжа си. До вчера пиеха шампанско по яхти, а днес вече не се познават и изобщо не знаят за какво става въпрос, възмутени са в средите, в които се подвизаваше Мейзер преди да попълни криминалната хроника. Всички са я изоставили, гнус ги е, допълват те.

Една от причините да я зарежат е, че никой не смята, че Анита е убила Николай по време на секс, обясниха източници на „Всеки ден”. Вярват, че убийството е станало по време на сцена от ревност, защото Ники е искал да се разделят, допълват те. За обявената за най-красива омъжена българка това щяло да е проблем, защото в последните години имала финансови проблеми и разчитала основно на него за пари.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук