Продуцентите на "Биг брадър" не могат да допуснат в къщата да влезе човек, който се гордее със спокоен и уреден живот.

Съвсем нормално хората на Нико Тупарев са търсили нашенци с атрактивни житейски истории зад гърба си.

Но какво да се направи, в случай че някой стои и говори добре пред камера, но не му се е случвало да пребори коварна болест, да избяга от съпруг насилник или да наследи диамантена мина от богат чичо в Африка.

Нищо чудно в такива случаи на избраните да им бъдат "пришити" по една-две крайно любопитни житейски преживелици само и само да се събере още по-голям зрителски интерес. Така представителната извадка в къщата сякаш иска да ни докаже, че българското общество е съставено само от гении, авантюристи в стил Индиана Джоунс и невиждани каръци, на които съдбата е стоварила по няколко нещастия на главата, пише в. "168 часа".

Още в началото на шоуто зрителите се усъмниха в историите на някои от влезлите в къщата на "Биг брадър". Недоверие буди изрисуваната от главата до петите Никита Джонсън, която в самото начало разказа надълго и нашироко какъв преуспяващ бизнес има в Швеция.

Според собствените й признания тя управлявала успешен ресторант и свое студио за татуировки.
"Всеки може да каже, че в чужбина има ресторант, а защо не и погребална агенция. Кой ще ходи сега да я проверява какъв точно бизнес има в Швеция. Нищо чудно да сервира някъде, а след това да ходи и да прави татуировки за още някоя стотинка допълнително", гласеше един от не толкова добронамерените коментари в интернет.

Напълно възможно е Никита наистина да е успяла да се развие зад граница, след като по собствените й думи още 18-годишна емигрира с родителите си в Швеция. Истината я знае само и единствено екстравагантната блондинка, както и роднини и приятели.

Съвсем естествено те биха подкрепили всяка нейна дума, тъй като й предстои ожесточена битка за 50-те хил. лева и чисто новия автомобил.

"Чудя се как преуспяваща бизнес дама в Швеция зарязва собствените си предприятия, които й носят добри приходи, и си идва в България за два месеца, за да се бори за не чак толкова много пари?! Може и да са закъсали бизнесите й, нали е световна криза", проявява ирония друг от верните фенове на шоуто.

Самата Никита има готово обяснение по темата. Преди началото на шоуто тя твърди, че се е записала за участие само и единствено заради тръпката. За нея наградата не е от значение, тъй като искала да си създаде великолепни спомени от това приключение.

"Ще направя всичко възможно да оставя следа в къщата на "Биг брадър". Останалите ще ме запомнят като момичето с татусите. Те са моят живот и с тях съм показала всички важни за мен житейски моменти", разказва Никита, която още с влизането си в шоуто спря да обяснява за бизнеса в Швеция и наблегна на любопитния факт, че е гадже на ръгбиста Борислав Борисов - участник в предишно издание на "Биг брадър".

С много богата автобиография зад граница се похвали и 30-годишният Кирил Симеонов. Той е представен от водещия Ники Кънчев като Вълка от Уолстрийт, тъй като бил един от основните играчи на Нюйоркската фондова борса.

Който иска, би могъл да приеме за чиста монета хвалбата на младия Кирил, а който не желае, едва ли ще има шанса да го изобличи в произвеждането на неистини. Невъзможно е да извадиш доказателство от необятния финансов свят, което да докаже или да отхвърли твърденията на нахакания финансист. Той се кълне, че е бог в продажбата на акции.