„Къртицата” тръгна гръмко и прехвалено, а сега една по една илюзиите се разбиват.

Участниците уж бяха отвлечени, после затворени в клетки, а накрая хвърлени в едно подобие на къща от онова време.

Водещите Иван и Андрей се опитаха да ни накарат да повярваме, че горките звезди ще тънат в мизерия като прабългарите и ще живеят в тотална изолация от лъскавия свят, с който са свикнали. Да, ама не! Както винаги се оказва всичко това е хвърляне на прах в очите на зрителите, които трябва да се зарибят да гледат шоуто, пишат от kliuki.bg.

За всички стана ясно, че тези заблуди започнаха да излизат наяве, а последната, която се разплете е тази, че уж поканените нямат право да напускат Базата. Нищо подобно!

Доказателството е пред вас. Снимката разкрива, че 100 кила е бил на участие вчера вечерта, а коментарите в мрежата допълнително потвърдиха случилото се.

Тлъстите хонорари, които са получили, явно не им забраняват да си излизат, когато поискат, а колко въобще ще пребивават в риалитото, ще остане в пълна мъгла. По-лошото за зрителите е, че те са принудени да гледат някакви откъслечни монтирани записи от това, което уж става между избраните в „Къртицата”. Няма да има нито 24 часов канал, нито он лайн излъчване - тотално разочарование цари сред феновете на предаването!