Криско празнува рождения си ден на работа. Рапърът става на 30 години, но ще има участие в пловдивски клуб, а утре купонът ще продължи в Габрово, където е израснал. Роден е в София, но учи в известната Априловска гимназия в Габрово, откъдето са корените му.

Любовта му към музиката никак не е случайна, защото той израства в семейство на музиканти. Криско започва да се занимава активно с музика през 2005 година, като има своя собствена група. Тогава той прави и първите си стъпки като текстописец. Занимава се с музика още като малък, като взима участие в популярно предаване за млади таланти. В началото на своята кариера работи и като тонрежисьор в радио.
В своята кариера Криско работи с много от най-популярните родни изпълнители като Слави Трифонов, Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Deep Zone, Ангел и Моисей, Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна и други. В четвъртък той е записал и участието си като водещ в „Шоуто на Слави”, което ще се излъчи днес. Освен като половинка на Слави, Криско се изявява и като организатор на предаването, защото търси публика.

С пост в социалните мрежи той покани феновете си да дойдат на записа на предаването. Очевидно е, че щом се е стигнало до там лично Криско да си търси зрители, експериментът му с Шоуто е доста неуспешен.