В басейна в дома на американската актриса Деми Мур (52 г.) в Бевърли Хилс полицията откри трупа на 21-годишен мъж, съобщава в. "Лос Анджелис таймс".

В събота вечерта в дома на холивудската звезда е имало купон, разказаха съседи. Според тях, децата на Деми Мур и бившия й съпруг - не по-малко известният от нея американски актьор Брус Уилис, не за първи път организират шумни тържества.

В момента, в който е открито тялото обаче, нито собственицата на имота, нито децата й са били у дома.

Полицията в Лос Анджелис посочи името на човека, който се е удавил в басейна - това е Еделнисън Стивън Вале.



Полицията "не вижда подозрителни признаци" в обстоятелствата около смъртта на Вале. "Прилича на битов инцидент", казва сержантът от полицията Бари Монтгомъри. Въпреки това разследването на смъртта на мъжа продължава.

Според предварителна информация, младият мъж не е бил познат на Деми Мур. Вале е бил поканен на парти, което организирала асистентка на актрисата, която напуснала Лос Анджелис, за да присъства на рождения ден на дъщеря си. Общо се събрали десетина души. Вале се удавил докато плувал в басейна. Калифорнийските медии съобщават, че помощничката на Мур извикала бърза помощ и полиция, но усилията на лекарите да спасят младия човек не дали резултат.

Деми Мур излезе със специално изявление по повод трагичния инцидент. "Дълбоко съм шокирана и натъжена", посочва актрисата. Тя подчертава, че се е намирала извън САЩ, когато се е случил инцидентът, пише БГНЕС.