Режисьорът Уди Алън публикува биографичната си книга Apropos of Nothing. Томчето от 400 страници се появи на книжния пазар само две седмици, след като издателството "Ашет" отказа да продължи работата си с автора на "Вики, Кристина, Барселона". Мемоарите бяха публикувани този понеделник от изд. Arcade. Говорител на компанията изтъкна, че все още не е взето решение дали Алън ще дава интервюта по повод книгата си.

"Книгата е откровен и изчерпателен личен разказ на Уди Алън за живота му - като се започне от детството му в Бруклин до известната му кариера в киното, театъра, телевизията, печата и стендъп комедията. Книгата изследва и отношенията му със семейството и приятелите", гласи анонса към книгата на Алън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Woody Allen (@woody_allen_instagram) on

Припомняме, че до решението на "Ашет" да не колаборират с режисьора се стигна, след като служители на групата протестираха и напуснаха офисите си в Ню Йорк в знак на недоволство към издаването на книгата. Повод за недоволството им бяха обвиненията срещу кинодееца в сексуално насилие, пише Монитор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Woody Allen (@woody_allen_instagram) on