Една от най-очарователните и вдъхновяващи звездни двойки, Уил Смит и Джейда Пинкет, отпразнуваха 20 години, откакто са законни съпруг и съпруга. За да отбележи празника, 49-годишният актьор сподели трогателна публикация в Инстаграм, придружена от снимка от сватбата им. Уил издаде и тайната, която крепи брака им вече цели две десетилетия.

„Любовта е като отглеждаш градина. Аз се научих да ти помагам, за да разцъфнеш и да станеш това, което ТИ искаш, това за което си родена, а не това, от което моето его се нуждае да бъдеш. Любовта е да даваш. Любовта е свобода. Честита годишнина, Кралице моя!“, написа под снимката Смит.

Уил и Джейда се срещат за първи път през 1994 г., когато тя се явява на прослушване за ролята на гаджето на Смит в сериала „Свежият принц от Бел Еър“. Въпреки че не получава ролята, Джейда бързо става интимна приятелка на актьора в реалния живот. След тригодишна връзка двамата сключват брак навръх Нова година през 1997 г.

Преди да срещне Джейда, Уил Смит има един неуспешен брак зад гърба си с Шери Зампино. Двамата имат син, който носи името Трей Смит. Младият наследник също се изявява като артист, а в момента се радва на цели 90 000 последователи в Инстаграм. Уил и Шери първоначално имат красива и хармонична връзка, която през 1992 г. прераства в брак, но само три години по-късно той вече е в историята.

Съвсем малко след това Смит се влюбва лудо в Джейда Пинкет и малко след като тя вече става г-жа Смит, ражда сина им Джейдън през 1998 г. и дъщеря им, Уилоу, през 2000 г. Несъмнено любовта им е красива, здрава и вдъхновяваща и влиза в класациите за най-дългите връзки в Холивуд, които успяха да издържат теста на времето. Благодарение на двойки като тази все още вярваме в истинската любов.

Разбира се, през годините медиите неведнъж ги „разделяха“ със слухове, че Джейда и Уил се развеждат, но сякаш любовта им е по-силна от всичко, дори и от влиятелната намеса на медиите. През 2015 г. таблоидът „Radar Online” съобщи, че двамата са решили да прекратят отношенията си, сключвайки сделка за 240 млн. долара. Двойката категорично отрече това да е истина, а Смит публикува в профила си във Фейсбук:

„Ако някой ден реша да се разделя с моята кралица, заклевам се ще ви кажа аз“.

Миналото лято Джейда Пинкет Смит сподели, че връзката й с Уил продължава да е в своя апогей вече почти 20 години и сподели защо е така:

„Мисля, че между нас има изумителна химия на много нива. Обожаваме да се смеем и да се забавляваме заедно. Научаваме много един от друг и просто се обичаме. Прекарваме си добре заедно и мисля, че това е тайната за дългата ни любов“, разкри Джейда.

Щастливата семейна дама споделя още, че ключът към успешния им брак и здравата и връзка се крие в огромното доверие, което имат помежду си.

„Знам, че Уил е честен и почтен мъж. Вярвам в това и му давам цялата свобода на света. Докато той е сигурен в себе си и съвестта му е чиста, аз ще съм до него и всичко ще е наред“, споделя Джейда.



Текст: Woman.bg