Уил Смит ще изпълни официалния химн на световното първенство по футбол през 2018 г. Към актьора ще се присъединят американският певец Ники Джем и певицата от Косово Ера Истрефи, предаде БТА. Над песента е работил американският музикален продуцент Дипло. Официално тя се появи в YouTube вчера.

Уил Смит публикува в профила си в Инстаграм снимка с Ники Джем, който държи в ръце официалната футболна топка на световното първенство през 2018 г. В текста към снимката Смит написа: "Ники Джем - Дипло - Истрефи - Уил Смит. Веднъж се живее. Хайде да живеем на пълни обороти".

Преди да започне актьорската си кариера в края на 1980 г., Уил Смит беше много успешен рап изпълнител. Той си партнираше с диджей Джази Джеф, но по-късно започна да се изявява самостоятелно.

Руската версия на химна на Кока кола за световното първенство по футбол пък ще изпълни руският хип-хоп изпълнител Василий Вакуленко, известен под псевдонима Баста. Англоезичната версия на химна, озаглавена "Colors", ще бъде изпълнена от Джейсън Деруло.

Световното първенство по футбол през 2018 г. ще бъде проведено в 11 руски града от 14 юни до 15 юли.