Уил Смит е щастливо женен за половинката си Джейда Пинкет-Смит вече 18 години, но животът му невинаги е бил толкова успешен в личен план. Звездата разкри, че се е сдобил с рога за пръв път на 15 години и точно това го мотивирало да пробие в Холивуд с актьорска игра.

„Когато бях на 15, тогавашната ми приятелка ми изневери. И в този момент по някакъв извратен начин реших, че искам да бъда най-известният мъж на Земята“, сподели в интервю за списание Variety 47-годишният Смит.

След разочарованието в младежките си години към днешна дата актьорът твърди, че е невероятно щастлив и голям късметлия да бъде с жена като съпругата си Джейда.



През последните няколко години имаше многократни спекулации, че двамата са пред развод, но те се оказаха лишени от истина. Звездите продължават да живеят заедно и неотдавна дори коментираха, че имат нещо като „отворен брак“. Те не пропускат да се хвалят публично колко здрава е връзката и силна любовта им, като така тушират всякакви слухове за семейни проблеми.

„Женени сме от почти 20 години и често се питаме каква е тайната на брака. Истината е, че просто не трябва да се предаваш. Не очаквай да е лесно. Бракът ни е едно от най-изтощителните неща в живота ни, но ние не се отказваме. Работим върху себе си индивидуално и се опитваме да се покажем в най-добрата си светлина пред другия“, сподели наскоро тайната на дългия си семеен живот Уил, пише slava.bg.

Сн.: Getty Images/Guliver