Уил Смит удари шамар през лицето на украински журналист, който се опита да го целуне по устата по време на премиерата на новата му лента "Мъже в черно 3" в Москва.

Докато вървеше по червения килим актьорът спря по молба на известния с изцепките си Виталий Седюк, който се втурна да го прегърне.

"Уил изглеждаше изненадан от тази проява на близост, но преодоля притеснението си и потупа мъжа по гърба, след което онзи се опита да го целуне по устните. Първоначално Уил не разбра какво точно става и подаде бузите си, но после се усети и избута журналиста с думите "Какъв по дяволите ти е проблемът, човече?", след което го цапна по лицето", разказал очевидец, пише bliasak.bg.

"Уил явно много се ядоса, защото веднага след това каза: "Има късмет, че не го фраснах с юмрук". Той обаче се усети как е прозвучало това и добави: "Ох, съжалявам, казах го пред камерите", разказал още свидетелят.

Въпросният Виталий Седюк е същият, който се избъзика с Кралицата на попа Мадона на светско събитие, като й подари най-омразните й цветя - хортензии.