Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са наели бавачка с 20-годишен опит, която да се грижи за принц Джордж.

Принц Уилям и Кейт са избрали жена, която е работила за семейства от висшето общество в продължение на две десетилетия. Новината е потвърдена, след като този уикенд се появиха снимки на осеммесечния Джордж с новата си гледачка в Хайд Парк, докато родителите му си почиват на Малдивите.

"Преди жената, чието име не се посочва, е работила за други видни семейства. Херцозите чули добри отзиви за нея и поискали да я наемат. Тя не е омъжена и няма приятел. Отдава целия си живот на семейството, с което работи. Абсолютна професионалистка, омъжена за работата си", разкри неин близък пред списание "Hello!".

Въпреки че кралската двойка настояваше, че сама ще отгледа детето си, публичните им ангажименти зачестиха и двамата осъзнаха необходимостта от помощник. Кейт често разчиташе на помощта на майка си Карол, но предвид предстоящата обиколка на Австралия и Нова Зеландия, решила, че е нужно да оставят бебето на професионална детегледачка. Кейт и Уилям се сблъскаха с доста критики миналата седмица, когато оставиха Джордж и заминаха на втори меден месец на Малдивите, пише БГНЕС.