След първата съпруга на Джони Деп – Лори Ан Алисън, и майката на децата му Ванеса Паради, и Уинона Райдър скочи срещу обвиненията в домашно насилие срещу актьора.

В интервю за сп. Time звездата от сериала Stranger Things призна, че е била гимназистка, когато се е влюбила в Деп. Двойката се разпадна след 4-годишен романс в началото на 90-те.

„Той никога, никога не е бил агресивен към мен. Познавам го като добър, любящ, грижовен мъж, който е изключително покровителствено настроен към близките си и се старае да ги защити по всякакъв начин. Тежко е да коментирам случващото се около него в момента, но опита от връзката ми с него показва точно обратното – той не е агресивен.”, каза Райдър.

Припомняме, че Амбър Хърд си издейства ограничителна заповед срещу Деп седмица след като подаде молба за развод. Като основание за иска актрисата приложи снимки със синини по лицето, споделяйки, че Джони често й посягал и при последния им скандал я замерил с телефон.

Адвокатите на холивудския ас определиха кадрите като „изфабрикувани” с цел бърза печалба. Първото дело на Деп и Хърд се гледа преди десетина дни в Ел Ей и от него стана ясно, че той е склонен да й плати 50 милона долара за период от 8 месеца, ако и тя преустанови всякакъв личен контакт с него и не го доближава на повече от 90 метра.