Една от най-талантливите певици на всички времена - Уитни Хюстън, и дъщеря й Боби Кристина Браун са убити.

Това обяви сензационно лелята на Боби Кристина и сестра на бившия съпруг на Уитни Леола. Тя отдавна обещава да повдигне завесата над тайната за смъртта на певицата и дъщеря й.

Леола настоява, че цялата трагична истина е подробно описана в книга, която предстои да бъде публикувана в най-скоро време. В нея се твърди с доказателства, че 48-годишната Уитни и 22-годишната Боби кристина са убити от наркодилъри и това е станало планирано, целенасочено и добре обмислено. Според Леола наркотиците са изиграли основна роля в трагедията на майка и дъщеря, но като прикритие на престъплението е използвано удавяне във ваната.

Лелята разкрива, че Уитни и Боби Кристина са убити от наркотърговци заради големи дългове. Същата версия бе изречена и от холивудския частен дедектив Пол Хюбъл, който още миналата година каза, че двете жени са имали дългове от около $1,5 милиона, разкрива Всеки ден. Ако версията е вярна, става ясно защо и Уитни, и дъщеря й умират по един и същ начин удавени във ваната.

Както е известно, тялото на Уитни Хюстън, бе открито в 5-звезден хотел на 11 февруари 2012 г. в Лос Анджелис, а Боби Кристина почина на 26 юли 2015 г. след почти 6 месеца в кома. Тя бе намерена от приятеля си Ник Гордън в безсъзнание във ваната у дома. Разследването за смъртта й още не е приключило.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver