Уитни Хюстън и Боби Браун са имали предбрачно споразумение, подписано преди сватбата им през 1992 г., което го изключва от завещанието й, съобщи Фимейл фърст.

Според споразумението спечеленото от двамата през брака ще остане отделно владение. Уитни Хюстън и Боби Браун подадоха документи за развод през 2006 г. след 14 години брак, пишат

Двамата имат една дъщеря Боби Кристина. Според предбрачното споразумение Боби Браун няма право на издръжка. Преди да се омъжи, през 80-те години на миналия век, певицата е имала връзка с Джърмейн Джексън, съобщи в. "Сън он сънди".

В автобиографията си Джърмейн загатна, че са флиртували, когато са работели заедно. Неназован източник обаче разказа, че двамата са били любовници, но той не е искал това да се разбира заради съпругата му Хейзъл Горди.

Песента "Saving all my Love for you" е за отношенията им.

Джърмейн, който се раздели с Хейзъл през 1988 г., беше много разстроен от преждевременната смърт на Уитни Хюстън, защото тя му напомни за края на брат му Майкъл. Макар и да не присъства на погребението й в Ню Джърси, той е близък на семейството.