Новият активен тeатрален сезон в Националния дворец на културата (НДК) започва със завръщането на “УЛИЦАТА - на живо” на режисьора Теди Москов в зала 1 на две дати - 13 и 14 октомври от 19:00 ч.

Телевизия и театър ще се срещнат отново в мултимедийния спектакъл, който e една от най-успешните продукции на НДК през тази година.

След като два пъти препълни до краен предел най-голямата зала на Двореца по време на ХХ -то издание на "Салон на изкуствата", "УЛИЦАТА на живо" отново ще възроди емблематичното телевизионно шоу за времената на преход и промяна на 13 и 14 октомври.

Спектакълът ще предложи нови епизоди, които не бяха включени в първия вариант. Ще видим култови позабравени скечове с Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Геро и Малин Кръстев.

За музиката на живо отново ще се погрижат Антони Дончев и неговият бенд. Сценографията и костюмите са на Свила Величкова, а мултимедийните картини и монтажът – на Иван Москов. Асистент-режисьори на продукцията са Маргарита Бакърджиева и Атанас Атанасов.