Бившият съпруг на актрисата Ваня Цветкова - Павел Дойчев, почина на 72 години. Новината съобщи приятелят му Марио Марков. "Сбогом Павка, и ти се гмурна във вечното леговище! Много ми е мъчно, че не успяхме в този живот! Дали сме си дума за следващия! И ще го направим! Чакайте ме с Гицата!" Дойчев дълги години бе каскадьор. 

След 18 години брак двамата се развеждат, Павел заминава за Щатите, а преди година се върна отново у нас. В интервю пред вестник България днес той ни обясни, че е разговарял с извънземни и предвиди, че предстои апокалипсис на Земята, в който няма да оцелее половината население. В последните години варненецът живееше в бургаското село Фазаново. Ваня Цветкова и Павел Дойчев се запознават по време на снимките на култовия филм "Комбина", където тя играе главната роля с Иван Иванов, а каскадьорът е в ролята на бияч от бандата на Ники Сотиров.


Павел Дойчев е бил дълги години мениджър на казино в Лас Вегас и каскадьор от българското кино през 80-те години на миналия век. Професионално комбинирал уменията на многото си хобита - плувец, каратист, автомобилен състезател, водолаз.