Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки помни раждането си и дори подробно разказал за него на родителите си, сподели майка му в интервю. Борил пазил спомен дори от утробата на Попова, в която по думите му имало вода и балон. Момченцето има афинитет към бременни и дори майката се шегува, че може да стане гинеколог. Попова и Блатечки разпитали сина си, точно когато започнал да говори и малко преди да навърши три години.

Двамата били много нетърпеливи, защото били прочели в дебелите книги, че бебета пазят спомен от раждането си точно до третата си година. Момчето отговорило на всички им въпроси, без да се запъне и спомените му съвпадали изцяло с тези на родителите му. Той разказал, че първият човек, когото видял в живота си бил баща му, който го носел на ръце към стаята. Блатечки също много ясно помнел този момент и ококорените черни големи очи на сина си.

Борил помнел и лекарят, който го изродил, както и останалите бебета в стаята за раждане. Той бил категоричен, че сам е избрал да бъде дете на Попова и Блатечки. Малко след като поотраснал обаче, 5-годишният вече Борил забравил всичко и не могъл да отговори на нито един въпрос на майката си, въпреки че тя просто повторила тези от първия разговор.

снимка:инстаграм диляна попова