В нелепа ситуация изпадна Райна на церемонията на наградите на "Пайнер".

Пилето на фолка, както е известна фолк певицата покрай връзката си с Коцето, бе докарана почти до сълзи точно пред сцената. Виновна за драмата й бе несъобразителна служителка от музикалната компания, пише в. "Уикенд".

Появявайки се в столичната зала "Универсиада", Райна се поинтересува къде да се настани. "Можеш да седнеш до Елена", отвърна й разпоредителката на "Пайнер". На масата до Елена обаче се бе разположила Надя - настоящата съпруга на Коцето.

Да цъфне до нея, за Райна бе равносилно на унижение. Затова звездата от Сандански отново повдигна въпроса за настаняването си. За свой ужас обаче получи същия отговор.

"Ако Коцето в този момент бе в гримьорната, а с жена си, разпоредителката можеше и да се усети. На Райна й се насълзиха очите от обида. Чудеше се как деликатно да обясни, че е безумие да седне до жената, която й е откраднала голямата любов", разказват очевидци на ситуацията.

След като служителката на "Пайнер" не й влезе в положението, бившата на Константин си намери място сама. Райна седна чак на другия край на зала "Универсиада" - на огромна дистанция от душманката си Надя.