Победителят във „Биг Брадър” Уош МС предизвика сензация, като обяви, че вече не е гадже с внучката на актьора Борис Луканов Мария Коцева-Мума. Причината-желанието му за сериозно обвързване, за което 20-годишната красавица не е готова. „Заради този проблем с нея вече не сме гаджета, но сме си много добри приятели. Това са нормални неща. Поддържаме контакт всеки ден, обичаме се чисто приятелски и се надяваме на нещо по-добро“.

Раздялата дошла преди влизането му в Къщата, но той се е надявал, че след излизането му нещата ще се променят. „Сълзите ми вътре бяха насочени към нея, защото тя ми е най-близкият човек. Дори и да сме с други хора, Мария ще си остане най-близката ми. Основната ми липса беше тя. Към нея се обръщам, когато имам проблем. Тя е целият ми свят“, споделя още музикантът. Думите му пред вестник „Галерия” са в разрез с всичко, което рапърът споделяше по време на предаването си и след излизането от него.

В редица интервюта той твърдеше, че двамата с Мария са неразделни, живеят заедно и се наслаждават на връзката си. На въпроса дали е готов да се впусне в нова връзка, Wosh отговаря, че е, стига да има любов. От 15 години е готов да стане баща, но хората покрай него не му вярват. Но и не бърза, тъй като това не зависи само от него. „Между другото, получавал съм предложения от две момичета да им направя деца и те щели да си ги гледат. Казват ми, че съм най-великият човек на света и искат дете от мен. Страшно шантаво, нали? Но е истина…“, разказва още Wosh.