Претендентът за първото място в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър" - рапърът Уош МС, имал вземане даване в близкото минало със Златка Димитрова.

Интимната афера между сина на легендарния актьор Иван Иванов и бургазлийката се разиграла преди 6 години, когато брюнетката още не била титулувана за „Мис Плеймейт", научи сензационно „Всеки ден".

На снимката, до която се добрахме, Черната Златка е буквално неразпознаваема.

С 15 кила отгоре, без корекции, подобрения и силикон, Димитрова е съвсем обикновено момиче, което през лятото на 2008 г. работи като сервитьорка на черноморския къмпинг „Смокиня" до Созопол.



Точно година по-късно Златка ще стане плеймейтка и ще прикове вниманието към себе си.

Стефан Иванов и бузестата хубавелка се запознават в семейното заведение на Димитрови, което те открай време държат на плажа.



24-годишната Златка тогава работи там през лятото, съчетавайки изкарването на джобни с безметежен купон на къмпинга.

Една вечер през горещия август тя се присъединява към шумна компания, която е опънала шатра на плажа, а под нея се лее музика и алкохол.

В калабалъка с купонясващи младежи брюнетката се заговаря със симпатичния Уош, който тогава страда покрай поредната си раздяла с актрисата Радина Кърджилова.

Между тях бързо пламва искрата на страстта и бъдещият рапър прибира Златка в палатката си, разкриват приятелки на плеймейтката. След бурната нощ Стефан като джентълмен решава да покани Димитрова на кафе с баничка и да си поприказват малко, за да се опознаят.



Според компанията на Уош още на 10-ата минута синът на Иван Иванов се е ошашавил от простоватата същност на момичето, с което е изкарал нощта.

Той дори се притеснил, че ще му се подиграват, защото, макар и нехранимайко, Стефан е добре възпитан и образован, а Златка му се сторила прекалено семпла, за да води какъвто и да било разговор с нея.

Без да я обижда, той я изпратил до бунгалото й и се постарал повече да не се засича с нея, защото го хванало срам.

Година по-късно, когато Златка става „Мис Плеймейт", Уош се сеща за плажната им афера и съжалява още повече.

До ден днешен той пази в тайна авантюрата си, а на Радина така и не признава, че е преспал със Златка, докато са били скарани. С Кърджилова се сдобряват малко след бурното му море, но само няколко месеца по-късно се разделят окончателно след 8-годишна връзка.