Кралицата на акордеона Мие Мими, самобитният пианист Евгени Божанов и квартет "Фрош" се готвят за вълнуваща среща със софийската публика. На 12 юни от 19 ч. в зала "България" те ще представят първия си съвместен проект. Очаква ни една ярка и силна ансамблова вечер, в която публиката ще има рядката възможност да чуе не само прочутия Концерт за бандонеон, пиано и струнни на големия аржентински Маестро Пиацола, но ще може да се потопи и в красивата страст на неговите авторски танга в интерпретацията на такъв чувствителен и ярък музикант като Мие Мики.

По традиция, YALTA CLUB отбелязва края на клубния сезон с голямо парти в двете зали. На 15 юни в Room 1 ще чуем Dubfire заедно с Juan Alvarez. По същото време в Room 2 ще звучи иновативната музика на Chris Liebing в компанията на Liubo Ursiny. Това е и последното събитие преди SOLAR на летище София, където ще видим легендарните Paul Kalkbrenner и Richie Hawtin.

От 14 до 16 юни Карнобат ще се превърне в творческа арена на изкуствата от родната и балканска сцена, а гостите ще се насладят на изпълнения от България, Македония, Румъния, Черна гора и Босна и Херцеговина, както и на различни форми на съвременно изкуство. На 15 юни вечерта на сцена „Трети март“ ще забие любима група „Ъпсурт”, а на другия ден ще имате шанса да чуете на живо изпълненията на изпълнителите от „Гласът на България 2019“ Пирина Христова, Антон Гюров, Тино и Никеца.

Феновете на твърдия саунд са поканени на завръщането в София на метал титаните Manowar, които са на прощално турне - The Final Battle 2019. Концертът им на 16 юни в зала "Арена Армеец" ще се случи почти 10 години след предишния им лайв пред българска публика.  „Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание“, каза по-рано Joey DeMaio. “Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на MANOWAR са Най-Ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж”.