Ъшър има специална новина, която иска да сподели с феновете си - отново ще става баща! Според E!News, приятелката на рапъра - Джен Гоичеа, е бременна с първото им дете. Двойката е много развълнувана и няма търпение да посрещне наследника си. Щастливата новина идва само няколко дни преди първата годишнина на двамата. Ъшър и Джен бяха забелязани заедно през 2019 година, когато посетиха концерт.

Фотографката Дженифър Джонсън сподели снимка от събитието и написа "Защото тя се целува добре. Хванах си момент с Ъшър преди няколко дни. Докато аз улавям моменти, хората се влюбват". След това за двойката последваха няколко звездни партита, включително това на Vanity Fair, което се състои след наградите "Оскар".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher) on

Бебето ще трето за Ъшър, но първо с тази му половинка. Рапърът има два сина - Ъшър и Навид, които споделя с бивашта си съпуга Тамека Фостър. Изпълнителят се ожени за модната стилистка през 2007 година, но само две години по-късно последва развод. Въпреки раздялата, двамата са приятели и до днес и се грижат заедно за децата си.

Звездата след това имаше брак и с Грейс Мигел, с която имаше връзка в продължение на 10 години, две от които прекараха женени. През 2018-а обаче всичко приключи. Двамата обявиха решението си с общо съобщение до медиите, в което споделят, че остават приятели и ще продължават да се подкрепят във всяка своя стъпка.