Рапърът и жена му обиколиха страната с любимото им фиатче. Освен това успя да заснеме и клип на най-новата си песен "Baila Morena" с телефона си.

Устата заведе съпругата си на романтична обиколка в Италия, но освен за удоволствие двамата използваха пътуването си за бизнес. В личния си сайт Иван Динев, познат като Устата, сподели

''Преди малко повече от месец с моята съпруга тръгнахме на най-романтичното ни и емоционално пътуване досега. За 15 дни, заедно с любимото ни ФИАТ-че 500, обиколихме най-красивите градове на прекрасната ИТАЛИЯ. И аз съм българче и любя моята земя прекрасна,… но да ви кажа, че ИТАЛИЯ някак си по-впечатлява. РИМ, ФЛОРЕНЦИЯ, ПИЗА, БОЛОНЯ, ВЕРОНА, ВЕНЕЦИЯ… еееееех,… вече хич не ме интересува “ЧИРПАН в коя посока е”, пише ентусиазирано изпълнителят.

Устата си спомня за първия път, когато посещава Италия преди шест години, като част от медения му месец. Той споделя, че "Венеция е прекрасна, но Рим ме спечели тотално  – с безкрайно лудото движение по улиците, с малките кокетни улички, в които вдишваш истинския аромат на този прекрасен “вечен град”, красивите фонтани, адската жега и смешните малки чешмички"

Всичките си преживявания той е записал в клипа към парчето си "Baila Morena" чрез мобилния си телефон

"Както ще се убедите, след като гледате “BAILA MORENA”, качеството на картината е изключително. Досега с мобилните телефони се снимаха най вече аматьорски порно клипчета, но… и това време отмина“

Текстът на песента е на Устата и на Росен Димитров, музиката на Светлин Къслев,  отговорен оператор е съпругата на рапъра, Светлана Георгиева, оператор е самият той, а режисьор – Троян Георгиев, пише blife.bg.