Рапърът Иван Динев - Устата стяга куфари за Китай по Коледа.

“Получих оферта да представя там шоуто си Andromega. Много се изненадах, защото не видях азиатци в публиката на концертите си по морето. Преди това пък ме поканиха с робота и в Германия. Радвам се, че хората го ха­­ресват”, обясни за “Мо­­нитор” дуетната половинка на Софи Маринова.

Основен герой в Andro­mega е летящият робот Ар. Дрон. Шоуто комбинира високотехнологични LED светлини, мултимедийни екрани, интерактивни киберкостюми, пушек, пистолети, специална пиротехническа система.

“Близо три месеца не съм се прибирал при семейството си. Обикалях черноморските клубове с робота. Той е единственият по рода си LED робот с динамично осветление, неговите 2100 RGB диода, управлявани от специален контролер, светят заедно и отделно в над 300 комбинации. Оборудван е и с пушка, изстрелваща над 4 метра въглероден диоксид, оцветен в червено, синьо или зелено”, разяснява изпълнителят на “Хвани ме, ако можеш”.

Освен с ангажиментите покрай шоуто си, Устата вече ще помага на съпругата си Светла за малката Лора. Втората му дъщеря проплака в средата на април, а първата – Ема, тръгва в първи клас.

“Вече активно ще се включвам в смяната на памперси. Много ми липсваха моите момичета тези три месеца, но няма как, не можех да помъкна бебето по плажове и барове”, категоричен е музикантът.

Той е доволен, че ще има и второ турне в САЩ. Със Софи Маринова имат покана за 20 концерта идната пролет. Междувременно с ромската перла готвят и нов дует, подробностите за който се пазят в тайна.