Повече от две седмици Иван Динев - Устата се наслаждава на незабравими срещи със своите почитатели отвъд океана.

Към днешна дата той вече преполови своето турне в САЩ и Канада, а емоциите сякаш стават все по-силни и наситени, наближавайки неговия край, съобщават от Планета ТВ.

За изпълнителя това е четвърто турне, но като един запален пътешественик той е особено щастлив, че има възможност да посети забележителности, които не е успял да види, както и отново да се върне на познати и обичани местенца като това в Харлем.
Както беше обещал още преди да замине, той редовно качва снимки в официалната си страница във Facebook, за да направи съпричастни и своите почитатели с всички интересни неща, които му се случват.

Един от най-емоционалните и вълнуващи моменти за Иван Динев - Устата бе посещението на природния феномен, Ниагарския водопад, а думите му говорят сами за себе си: “Най-стилният турист на Ниагара. Ниагара... направо се подмокряш като я видиш отблизо. И тука вече се разплаках!”

До края на турнето остават само три концерта - на 28 април ще в Атланта, Джорджия, на следващия ден ще пее във Вашингтон, а финалната музикална среща е на 30 април в Нейпълс, Флорида.