Новият гост на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е най-устатият изпълнител на родната сцена.

Неговият стил е неопределен, защото постоянно го мени, характерът му се променя с всеки образ, в който влиза и го доказва с най-новия си проект със спорното заглавие "Drug".

Певецът Устата признава, че името на песента е избрано съвсем целенасочено:

"Още повече, че основната идеята на видеото е, че партньорите не познават другия срещу себе си, който има една тъмна половина, която е много изненадваща, но въпреки всичко като наркотик държи близо до себе си."

Защо Устата е станал "друг" за видеото?

"В началото бях казал, че ще приличам на Джордж Клуни, а те ме изкараха, че приличам на Джерард Бътлър. Сега в момента не знам дали приличам на нещо въобще. Свършихме си добре работата, можете да ни псувате!"

По актуалната тема за баловете певецът казва: "По принцип абитуриентският бал е момент, в който много от абитуриентите правят и за първи път секс. Нали, като в американските филми. Има и такива хора, които са решили, ето, точно в тази вечер съм решил или решила да правя секс. Тази година са по-кротки абитуриентите. Миналата година бяха изтребители големи. Като ги гледах във Фейсбук, особено подбора на тоалети и стайлинга... и като се стигне до това, което съм виждал на живо..."

Прави ли секс с жена си, иска ли деца, употребява ли алкохол и наркотици, пази ли диети и какво мисли за конкурентите си на пазара Криско, 100 Кила и Графа, разберете от видеото: