Устата категорично отрече, че е преследван по съдебен ред заради скандален видеоклип с негово участие.

Наскоро медиите гръмнаха, че обидена гражданка се е почувствала засегната от начина, по който изпълнителят се отнася и на практика дискриминира хората с говорни проблеми в рекламното видео.

„Това си е чиста измишльотина - смешна и неадекватна. Никой не може да ме съди заради някакви си рекламки, на този етап аз съм недосегаем. А и точно мене да ме съдят за такива неща, малко несериозно ми звучи. Непрекъснато се стремя да съм толерантен към абсолютно всички - към хората със здравословни проблеми, към останалите етноси и така нататък" - коментира той.

Иван Динев - Устата отхвърли писанията на жълтите медии, наричайки ги жалки опити да накърнят достойнството му.

Рапърът разкри още, че на Нова година ще има съвместно участие с Георги Христов и Тони Димитрова в Поморие.

За сметка на това на Коледа обаче щял да си бъде на топло в домашна обстановка и с интерес ще наднича под елхата, за да види какво му е донесъл Дядо Коледа.

От своя страна певецът призна, че през тази седмица му предстои истински маратон по МОЛ-овете, защото поради ангажиментите си така и не успял да купи нито едно подаръче за най - близките си хора.

Във вторник и сряда обаче успял да отдели достатъчно време за тази работа, възнамерявайки да хвърли поне 5 000 лева за подаръци.