Софи Маринова остана без един от най-верните си доскоро приятели, след като Устата й обърна гръб. В момент, в който ромската перла изпитва остър дефицит на хитове, колегата, с когото направи най-успешните си песни, категорично отказа да работи с нея занапред.

Въпреки хубавите спомени, които пази от Софи Маринова, доскорошната й дуетна половинка Иван Динев, както е истинското име на Устата, я отряза за каквито и да е общи проекти, поне що се отнася до близкото бъдеще. Говори се обаче, че вината не била в него. Принуден бил да го направи от договора си с Митко Пайнера. Рапърът се вля в димитровградската му люпилня за звезди в края на миналата година, като е подписал контракт с железни правила. Едно от условията в него било, че дуети се правят само с хора от фирмата. Съвместни участия, концерти и турнета - също, пише ''Всеки ден''.

Рапърът се съгласил да сложи подписа си под документа, защото в последно време се бил оттеглил от „активна творческа дейност" и сега му трябвал летящ старт, за да възроди кариерата си. Смятал, че най-сигурният начин да го получи е, като стане част от „Пайнер". Заради това решение обаче поне засега ще му се наложи да отбягва Софи, въпреки че двамата не са се карали за нищо. Песента им „Бурята в сърцето ми" е една от класиките в жанра, а в продължение на години двамата вървяха в комплект навсякъде. Дори направиха няколко успешни турнета зад граница. Но свърши се тая, както казва народът. Сега изявите на рапъра ще се ограничават само до списъка в каталога на Пайнера.

Има обаче едно изключение - това е Краля на фолка Азис. От години той е добре дошъл във всички проекти във фирмата на Митко Пайнера, стига само да има желание да се включи в тях. Устата веднага се възползва и покани приятеля си да му приглася в първото парче, което записа за новия си шеф - „Гали, гали, гали...". Той засега се съобразява с ограничението за изявите на Софи Маринова, но се твърди, че се надявал един ден да успее да придума шефа си да разреши нов дует и с нея.

Самата Софи напоследък не може да се похвали с особени успехи в професионален план. За сметка на това й върви в любовта. Както „Всеки ден" пръв писа, тя вече живее с новата си тръпка - Джуней.