Устата е готов с новия си сингъл и съвсем скоро феновете ще го чуят.

"Сега съм се покрил, затишие преди буря. Бурята не в сърцето ми, а от телефонните обаждания от недоволни фенове... Шегувам се. Ще се виждаме често, защото предполагам ще присъствам във вашия ефир. Направих едно много симпатично парче, обаче какъвто съм лош човек, няма да кажа с кого. Само седмица ни дели от голямата изненада. Няма да е дует със Софи Маринова, за съжаление разбира се. Просто има песни, които лепват на някой изпълнител, а тази песен е малко по-откровена, малко по-директна и просто нямаше да отива на Софи" - обясни Устата, пише Signal.bg.

Рапърът е известен с хапливия си хумор в песните, който е и доста директен. В новото парче обаче няма да има словесни нападки.

"Никакви колеги не нападам, могат да си отдъхнат. Чакай само да помисля... Поне не споменавам имена. Всички прилики с действителни лица са съвсем случайни, държа да отбележа" - каза Устата.

Що се отнася до това дали новото парче е по-близо до хип-хопа или до фолка, ексцентричният рапър сподели:

"Съвсем случайно ми избликна текстът и просто трябваше да го напиша. Ако трябва да издам нещо, то в новото парче абсолютно съм избягал от този регетон ритъм, който в момента 90% налагат от ефира. Малко по-хип-хоп е обаче. Извикал съм един страхотен инструменталист на тамбура Ангел Димитров, който ми направи невероятна соло партия. Проектът е много интересен. Аранжор е Светльо Къслев, който не е познат на фолк феновете, но пък ще видите за какво става въпрос".

Устата даде бонус на феновете си, като цитира малко от текста на парчето:

"Ако трябва да спомена нещо кратко, началото е: "Опа, ето ги ракетите, края на дуетите и краля на..." Ще я чуем след около седмица някъде. Правя си един подарък за рождения ми ден" - каза изпълнителят.