„Образът на Софи Маринова ще бъде голямо предизвикателство, тъй като е в съвсем различен жанр от моя. Гласът ѝ е много специфичен – важното е още в момента, в който запея, хората да си кажат, че това е Софи Маринова“, разказва Михаела, броени дни преди новата сценична надпревара в "Като две капки вода" по NOVA .

В представянето на популярното парче „Бурята в сърцето ми“ талантливата певица ще бъде придружена от рапъра Устата, който ще допълни автентичната поява на дуета.

Михаела споделя, че характерната усмивка и широко отворени очи на Софи Маринова ще бъдат сред задължителните мимики за новия образ.

Башар Рахал тренира усилено емблематичния танц от рап класиката Ice Ice Baby на Vanilla Ice. Това ще е и първият образ, който ще провокира актьора да танцува и римува, наблягайки еднакво на различните компоненти.

Миро ще изпълни тоталния британски хит на Ед Шийрън – Shape of you. Най-важната задача за поп изпълнителя ще бъде да представи лежерния дух и позитивното настроение на Шийрън, който създаде поредния успешен сингъл.

След спонтанната покана към Веселин Маринов през изминалия понеделник, популярният български певец ще застане за първи път на сцената на шоуто в изненадващ образ.

Ще успеят ли Михаела Маринова и Устата да пресъздадат запомнящия се дует? Кой образ ще избере Веско Маринов? – ще разберете в понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA.