Само преди броени дни едно от новите лица на телевизия “Планета” - Иван Динев-Устата гостува в предаването “Автограф”. Той сподели, че като за първи път се е чувствал леко притеснен и напрегнат като водещ на церемонията по връчването на Годишните награди на “Планета”. Затова и шегите му са били безобидни.

“Общо взето след като ми предложиха да бъда водещ на церемонията, месец преди събитието започнах да се подготвям и да премислям как могат да станат нещата, на кое ще се смеят и на кое няма да се смеят. И общо взето много от идеите отпаднаха, защото не знаех кой си носи чувството за хумор, дали си го беше сложил някъде в джоба. И затова беше по-семпло откъм закачки. Но мисля, че се получи купон и атмосферата беше разведрена. Имаше готини реакции,” разказва Устата.

Шоуменът разказва за интересните премеждия, които е имал, докато се изработи сценичния му тоалет. Той се радва, че ако не друго, то поне костюмът му е бил неотразим, защото е бил щампован целия с логото на телевизия “Планета”. Купувал е два пъти плат, докато се постигне желания ефект.



“Първият път се получи проблем при щамповането и планетките се отпечатаха наобратно. А това е все едно да обърнеш флага на някоя страна. Вторият път при гладенето от високата температура планетките се отпечатаха не където трябва и стана така, че от третия път плата беше готов и ми спретнаха сакото, както и целия костюм. Но го сцепих накрая от напрежение. Аз нали обирах наградите на Галена, а те тежаха много и затова така се получи”, с усмивка споделя Устата.

Певецът смята, че е нормално да има конкуренция между изпълнителите. Хубаво е да има спортна злоба. Но според него не трябва да се приемат толкова на сериозно тези неща.

“Кой ще е най-отгоре няма никакво значение. Значението е следното: трябва да се правят добри проекти. И трябва да я има любовта и уважението между изпълнителите. Преди пет години на последното издание на наградите на “Нов фолк” Марги Лозанова беше казала: “Жалко, че не са сплотени, колкото бяха преди десет години.” Това не е хубаво и ще повлияе лошо на всички. Така че сплотеност трябва да има”, казва още Устата в “Автограф”.

Източник и сн.: Planeta.tv